dimecres, 15 de setembre del 2010

Què és el Delicious?

Aquí us penjo una presentació amplian la informació sobre la web del Delicious.

dimarts, 14 de setembre del 2010

Perfil públic de Delicious

Aquí us presentu el meu perfil públic de la pàgina web www.delicious.com
En aquesta pàgina podreu trobar webs d'interés, i veure que és el que més visiten els usuaris de Delicious. També podreu compartir les vostres webs d'interés amb els altres usuaris de la web.

Marc Gil's bookmarks

dissabte, 11 de setembre del 2010

La interactivitat




- Aquest vídeo ens parla de com els ordinadors en passat de ser màquines per fer càlculs, a màquines per poder-nos comunicar.
- Abans de l'arribada del gran fenomen d' internet, van haber diferents propostes per poder-nos comunicar a través de l'ordinador.
- El ratolí va ser creat com a eina per facilitar aquesta interectivitat.
- Els videojocs tenen un paper important a la interctivitat amb els ordinadors.
- L'interfecie és la relació entre la persona i l'ordinador.

dijous, 9 de setembre del 2010

Holaa companys de blaquerna!

Primer missatge pel meu blog.

Només comentar, aquests primers dies a blanquerna, amb gent nova, professor nous, vida nova.

També voldria prensentarme una mica. Em dic Marc Gil, sóc de Rubí, tinc 21 anys. M'agrada molt practicar l'esport, sobretot el futbol, encara que els practicu la gran majoria. També m'agrada molt la música, fa dos anys vaig deixar de tocar la guitarra electrica i cantar.
Portu desde els 14 anys amb contacte em nens de 4 a 8 anys, ja que he fet desde aquella edat de entrenador de futbol, també he estat dos anys a una escola fent de monitor de extrascolars esportives, també a casals d'estiu, a campus de futbol, etc.
Crec que poc a poc veureu com sóc, que es podrà comptar em mi pel que sigui i pel que faci faltar!

Les meves intencions són molts clares, he fet educació infantil, per què portu molts anys em contacte em nens d'aquesta franja d'edat i se lo bo i lo dolent d'aquestes edats, però com hem dit a classe aquests primers dies, la opció que tens de insidir en els seus actes futurs i la importància que tens sobre el nen, em motiven encara més a ser una persona important i un exemple aquells nens que tingui a la meva disposició.


Bona cap de setmana companys!